Vastgesteld bestemmingsplan Zandberg 1a Helden

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat de gemeenteraad van Peel en Maas in de openbare vergadering van 3 september 2019, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het bestemmingsplan Zandberg 1a gewijzigd (op ondergeschikte punten) heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het perceel Zandberg 1a in Helden. Het plan regelt het vergroten van de agrarische bouwkavel, zodat een nieuwe legkippenstal en een loods voor duurzame energieopwekking kunnen worden gebouwd. Het aantal vergunde dieren verandert niet. .

Wilt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.BPL0177-VG01;

  • Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  • Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.

Beroepstermijn

De beroepstermijn start op 19 september 2019 en loopt tot en met 30 oktober 2019.

Hoe kunt u beroep instellen?

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen gedurende de hierboven genoemde beroepstermijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is ook mogelijk digitaal beroep in te stellen via het digitaal loket van deze instantie. Kijk op: https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ voor meer informatie.

Panningen, 18 september 2019

Naar boven