Verwijdering scooter Zeeweg

 

De buitengewoon opsporingsambtenaren van bureau Handhaving van de gemeente Bloemendaal hebben de volgende scooter in onvoldoende rij-technische staat aangetroffen:

  • Een grijze scooter, merk: Kymco, zonder accu, ter hoogte van de bushalte Kennemerduinen.

In artikel 5:5, eerste lid van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) staat dat het verboden is een voertuig, dat rij-technisch in onvoldoende staat van onderhoud en ook in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert op de weg te parkeren.

Bestuursdwang

De eigenaar van deze scooter krijgt tot en met 27 september 2019 de gelegenheid zijn scooter van de weg te verwijderen of ervoor te zorgen dat de scooter weer in rij-technische staat verkeert. Als de betreffende scooter binnen deze termijn niet van de weg is verwijderd of nog steeds in een onvoldoende rij-technische staat verkeert, wordt deze in opdracht van het college van burgemeester en wethouders verwijderd en voor een periode van maximaal 13 weken opgeslagen. Binnen die periode kan de eigenaar zijn scooter tegen betaling van de gemaakte kosten ophalen bij de gemeentewerf van de Gemeente Bloemendaal aan de Brouwerskolk 2 te Overveen.

 

 

Hebt u vragen over deze publicatie, neem dan contact op met bureau Handhaving via het algemene telefoonnummer 14 023.

Naar boven