Besluitenlijst college 19 augustus 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 19 augustus 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Ledenraadpleging CAO Gemeenten 2019 – 2020

Het college heeft ingestemd met het principeakkoord CAO Gemeenten 2019-2020.

Toestemming raad voor aanpassing gemeenschappelijke regeling Hart van Brabant

Het college heeft besloten om de raad om toestemming te vragen de gemeenschappelijke regeling Hart van Brabant te wijzigen om in de toekomst krediet te kunnen verkrijgen.

Beantwoording brief van 11 april 2019 inzake Laag Heukelomseweg

Het college heeft ingestemd met het beantwoorden van de brief van 11 april 2019 inzake de Laag Heukelomseweg 3.

Sociaal plan en maatwerkakkoord herindeling Haaren

Het college heeft het Sociaal Plan Herindeling Haaren en het Maatwerkakkoord voor overkomend personeel vastgesteld. Tevens heeft het college kennis genomen van de arbeidsvoorwaardenvergelijking tussen de gemeenten Haaren, Oisterwijk, MijnGemeenteDichtbij, Vught en Tilburg.

Bestuursrapportage 2019

Het college heeft ingestemd met het raadsvoorstel over de bestuursrapportage 2019 en legt dat voorstel voor aan de gemeenteraad. Het resultaat over 2019 valt naar verwachting € 1.357.000 lager uit dan in de begroting was aangenomen. Het resultaat geeft aanleiding tot bijsturing, zoals reeds aangekondigd in de toezegging van het College middels operatie stofkam. Op 5 september zal de operatie stofkam ter consultatie met de Raad worden besproken.Aan de hand van de berap informeert het college de raad over de te verwachten afwijkingen. Ook stelt het college de raad voor om de begroting aan te passen.

Vaststellen van de geactualiseerde grondexploitaties ten behoeve van de begroting 2020

Het college heeft besloten akkoord te gaan met de geactualiseerde grondexploitaties ten behoeve van de begroting 2020 en deze grondexploitaties ter vaststelling aan de raad aan te bieden.

Maatregelen tegen stofvorming door uitbreiding asfaltverharding Pijnendijk te Moergestel

Het college heeft besloten om in te stemmen met het aanbrengen van een gedeelte asfaltverharding op de Pijnendijk, en daarvoor vanuit het budget ‘Impuls leefbaarheid woonomgeving’ een bijdrage beschikbaar te stellen.

Uitgangspunten loket Oisterwijk

Het college heeft besloten de uitgangspunten van het loket ter besluitvorming voor te leggen aan de gemeenteraad. In dit stuk wordt beschreven welke doelen we nastreven en welke uitgangspunten centraal staan voor de inrichting van het loket. Het college heeft ingestemd met het uitzetten van een wedstrijd voor een passende naamgeving van het loket. Het college heeft besloten via een antwoordbrief te reageren op het advies van de Sociale Adviesraad i.o. over de uitgangspunten van een loket van 08 juli 2019.

Brief aan de VNG betreft de koepel adviesraden

Het college heeft kennis genomen van de brief van de adviesraad sociaal domein i.o. en besloten een brief te sturen naar de VNG om de voortzetting van de subsidie van de koepel adviesraden bij het ministerie van VWS te bepleiten.

Ontwerpverklaring van geen bedenkingen projectafwijkingsbesluit Duinenweg 3 te Oisterwijk

Het college heeft besloten de gemeenteraad te vragen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen te weigeren voor het projectafwijkingsbesluit voor Duinenweg 3 te Oisterwijk.

 

Naar boven