Wegafsluitingen tijdens de kermisweek 1 tot en 7 september 2019, te Heemskerk.

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend dat voor de kermisweek (1 tot en met 7 september 2019) de volgende wegen en weggedeelten worden afgesloten:

 

Wielerronde, zondag 1 september 2019:

 

  • Tussen 07.00 en 20.00 uur wordt het parcours van de wielerronde, te weten Kerkweg - Jonkheer Geverslaan - Jan Ligthartstraat - Ruysdaelstraat voor alle verkeer afgesloten.

Op de hoek van de Carel van Manderstraat/Ruysdaelstraat wordt een sluis gemaakt om alleen in noodgevallen het parcours te kunnen oversteken. Als er geen sprake is van een noodgeval, wordt er geen doorgang verleend.

  • -

    Het gebied dat tussen deze straten ligt, is hierdoor zondagmiddag ook niet toegankelijk. Bewoners die dringend met de auto weg moeten, doen er goed aan hun voertuig tijdig buiten het afgesloten gebied te plaatsen. In het centrum bij de terrassen mag de wegafsluiting in stand blijven tot na 24.00 uur. De terrassen bij de horecazaken blijven tot die tijd open en daarna moet er nog worden opgeruimd en schoongemaakt.

  • -

    In de Van Coevenhovenstraat (ter hoogte van café Cheers) mag een muziekpodium worden geplaatst. Het gedeelte van de Marquettelaan, gelegen tussen de rotonde Bachstraat en de Deutzstraat, de Van Coevenhovenstraat wordt daarom afgesloten voor het verkeer.

 

Kermisterrein, feesttenten en tenten bij cafés, woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag

6 september 2019:

  • In verband met het plaatsen, exploiteren en afbreken van de twee grote feesttenten is het Kerkplein van maandag 2 september tot en met vrijdag 6 september 2019 en op zaterdag 7 september (’s morgens vroeg) voor alle verkeer afgesloten.

  • -

    Ook het weggedeelte van het Burgemeester Nielenplein is gedurende de opbouw en het afbreken van de tenten op maandag 2 september, dinsdag 3 september en zaterdag 7 september 2019 (’s morgens vroeg) tijdelijk gesloten. Zodra het mogelijk is, worden de wegen opengesteld voor het verkeer.

 

Op 4, 5 en 6 september 2019 zijn de volgende weggedeelten afgesloten:

  • -

    Het gedeelte van de Maerten van Heemskerckstraat, gelegen tussen de Carel van Manderstraat/Karshoffstraat en het Kerkplein;

  • -

    Het Kerkplein;

  • -

    Het Burgemeester Nielenplein;

  • -

    Het gedeelte van de Kerkweg, gelegen tussen de ingang van Scapino en het Burgemeester Nielenplein (inclusief rotonde Kerkweg/Deutzstraat/Burgemeester Nielenplein);

  • -

    De Deutzstraat;

  • -

    De Van Coevenhovenstraat;

  • -

    Het gedeelte van de Ruysdaelstraat, gelegen tussen de Kerkweg en Jan van Scorelstraat;

  • -

    Het gedeelte van de Karshoffstraat, gelegen tussen de Maerten van Heemskerckstraat en de Koningin Wilhelminastraat.

Deze afsluitingen gelden op woensdag en donderdag vanaf 11.00 tot 02.00 uur en op vrijdag van 14.00 tot 02.00 uur, zodat de winkels ’s morgens vroeg zonder belemmeringen hun klanten kunnen ontvangen en bevoorraad kunnen worden. De winkeliers wordt geadviseerd om hun toeleveringsbedrijven vooraf te informeren over de afsluitingen.

 

Harddraverij, donderdag 5 september 2019:

Vanwege de kortebaandraverij wordt van donderdag 5 september 2019, 07.00 uur tot vrijdag 6 september, 14.00 uur het gedeelte van de Marquettelaan, gelegen tussen de Bachstraat en de Kerkweg afgesloten voor alle verkeer.

Bezwaarmogelijkheid

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen zes weken na de verzending van dit besluit een bezwaarschrift indienen. U stuurt dit bezwaarschrift per brief of fax aan burgemeester en wethouders, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk. Indien u in het bezit bent van een DigiD-inlogcode kunt u bezwaar maken via www.heemskerk.nl. Een bezwaarschrift kan niet per e-mail worden ingediend.

In uw bezwaarschrift moet u in ieder geval vermelden:

 

  • -

    uw naam, adres en telefoonnummer;

  • -

    de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft;

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar wilt maken (of u stuurt een kopie van het besluit mee);

  • -

    de redenen waarom u bezwaar maakt;

  • -

    uw handtekening.

    Tijdens de bezwaarschriftprocedure kunt u, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem, of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

     

    Nadere inlichtingen: team Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid, telefoonnummer 14 0251.

Naar boven