Besluitenlijst college 13 augustus 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 13 augustus 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Regeling vergoeding beeldschermbril, richtlijn interne representatie

Het college heeft besloten:

1. De regeling vergoeding beeldschermbril gemeente Oisterwijk 2019 vast te stellen onder gelijktijdige intrekking van de Regeling vergoeding beeldschermbril gemeente Oisterwijk 2014 per 1 september 2019.

2. De richtlijn interne representatie gemeente Oisterwijk 2019 vast te stellen.

Mandatering BAG taken

Het college heeft ingestemd met het aanpassen van het mandaatregister gemeente Oisterwijk naar aanleiding van de verwerking van de mutatiesignalering in de BAG door een externe partij.

Beantwoording art. 34 vragen 5G-netwerk in relatie tot bomenkap

Het college heeft ingestemd met de schriftelijke beantwoording van de vragen van PrO over het 5G-netwerk in relatie tot bomenkap.

Beschikbaar stellen van een bedrag van € 100.000,- vanuit het budget 'Impuls leefbaarheid' voor het project ‘Herinrichting Joannes Lenartzstraat’

Het college heeft besloten vanuit het budget ‘Impuls leefbaarheid leefomgeving’ een bedrag van € 100.000,- beschikbaar te stellen voor het project ‘Herinrichting Joannes Lenartzstraat’.

Lijst met verkeersprojecten en maatregelen

Het college heeft besloten de raad via een raadsinformatiebrief te informeren over de geplande verkeersmaatregelen en -projecten.

Voorstel tot het instemmen met een ontwerp wijziging van de statuten van Stichting OPMAAT

Het college heeft besloten de raad een voorstel te doen tot wijziging van de statuten van Stichting OPMAAT. Wijziging van de statuten is noodzakelijk in verband met een fusie met de Jan Lighthartgroep.

Voorstel tot het benoemen van een lid van de Raad van toezicht van Stichting OPMAAT

Het college heeft besloten de raad een voorstel te doen om in te stemmen met de voordracht en benoeming van een lid van de Raad van toezicht van Stichting OPMAAT.

Het verzoek tot een financiële bijdrage van de Lucia stichting en de stichting EHBO Oisterwijk

Het college heeft besloten eenmalig de Lucia stichting €2.000 en de stichting EHBO €500 toe te kennen uit het budget college onvoorzien.

 

Naar boven