Besluit omgevingsvergunning voor het woonhuis op het perceel Kerkweg 48 in Limmen

Burgemeester en wethouders van gemeente Castricum maken bekend dat de omgevingsvergunning voor het nieuw te bouwen woning op het perceel Kerkweg 48 in Limmen is verleend bij besluit van 25 juli 2019.

Het besluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken liggen vanaf 15 augustus 2019 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-ID: NL.IMRO.0383.OVL19Kerkweg48-VS01.

 

Beroep

Een belanghebbende kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR Haarlem). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR Haarlem); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Castricum,

14 augustus 2019

 

Naar boven