Besluit cameratoezicht Kermis Zeelst 2019 Veldhoven

 

DE BURGEMEESTER VAN VELDHOVEN,

 

gelet op het bepaalde artikel 151c Gemeentewet,

 

gelet het bepaalde in artikel 2:60 van de Algemene plaatselijke verordening waarbij aan hem de bevoegdheid is verleend overeenkomstig artikel 151c van de Gemeentewet te besluiten tot plaatsing van camera’s voor een bepaalde duur ten behoeve van het toezicht op een openbare plaats;

 

gelet op het besluit van de lokale Driehoek van 9 juli 2019 om in te stemmen met de inzet van cameratoezicht tijdens kermis Zeelst 2019;

 

Besluit:

 

I.

In het belang van de handhaving van de openbare orde en veiligheid, gedurende Kermis Zeelst 2019 (2 augustus tot en met 7 augustus) over te gaan tot plaatsing van camera’s en uitvoering van live cameratoezicht op en rondom Kermis Zeelst.

 

II.

Aan te wijzen als plaatsen waar het op basis van I. bedoelde cameratoezicht wordt toegepast, de plaatsen zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende situatietekening.

 

III.

Dat het onder I. bedoelde cameratoezicht plaatsvindt:

Van vrijdag 2 augustus 2019 14:00 uur tot en met woensdag 7 augustus 2019 02:00 uur.

 

IV.

Dat de vastgestelde beelden worden verwerkt zoals bepaald in artikel 151c van de Gemeentewet en na ten hoogste vier werken worden vernietigd tenzij er concrete aanleiding bestaat dat die gegevens noodzakelijk zijn voor de opsporing van een strafbaar feit.

 

V.

Te bepalen dat dit besluit in werking treedt na bekendmaking.

 

 

Veldhoven, 9 juli 2019

De burgemeester van Veldhoven,

M. Delhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Situatietekening behorend bij Besluit cameratoezicht Kermis Zeelst 2019 Veldhoven

Naar boven