Ontheffing van de route voor het vervoer gevaarlijke stoffen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist maken bekend dat zij, ingevolge artikel 29 van de Wet vervoer gevaarlijke stoffen, een ontheffing van de route gevaarlijke stoffen hebben verleend aan Schenk Tanktransport B.V., Burgemeester Keijzerweg 6, 3352 AR te Papendrecht, t.b.v. het vervoer van propaan en butaan naar Boulevard 70 in Zeist.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit schriftelijk bezwaar indienen bij de gemeente Zeist, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Het bezwaarschrift moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking (datum van publicatie) bij de gemeente zijn ingediend.

Voorlopige voorziening

Is er sprake van een spoedeisend belang, dan kunt u daarnaast ook om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden Nederland, afdeling Bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Inzage

De stukken met betrekking tot deze ontheffing liggen ter inzage van 18 juli tot en met

29 augustus 2019 op het gemeentehuis van Zeist, Het Rond 1 in Zeist, tijdens openingstijden.

Als u een toelichting wenst of de verleende ontheffing wilt inzien, kunt u hiervoor (ook) een afspraak maken met de Omgevingsdienst regio Utrecht, de heer T. Reijers, tel. 088 – 022 50 00 of per e-mail: t.reijers@odru.nl.

Naar boven