Kennisgeving gesloten grondexploitatie-overeenkomst en voorbereiding bestemmingsplan voor ruimtelijke ontwikkeling voor het perceel Windhoek 55 en 57 Wenum Wiesel

Burgemeester en wethouders delen mee dat zij op 29 mei 2019 een overeenkomst over grondexploitatie hebben gesloten voor de percelen Windhoek 55 en 57 Wenum Wiesel, kadastraal bekend gemeente Apeldoorn, sectie D, nummer 7581 en 7579. De overeenkomst betreft de herziening van de bestemming Agrarisch van de percelen Windhoek 55 en 57 Wenum Wiesel naar de bestemming Wonen (2 bedrijfswoningen omzetten in 2 burgerwoningen).

Met ingang van 18 juli 2019 ligt een afschrift van de overeenkomst voor iedereen ter inzage bij het Omgevingsloket. Over de overeenkomst kunnen geen zienswijzen worden ingediend. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Ter voldoening aan artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening delen burgemeester en wethouders verder mee dat zij ter uitvoering van de gesloten overeenkomst het voornemen hebben een bestemmingsplan voor te bereiden voor de genoemde percelen.

Ten aanzien van het voornemen liggen in deze fase van de voorbereiding geen stukken ter inzage, kunnen nog geen zienswijzen worden ingediend en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen.

Te zijner tijd zal een ontwerp-bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren. In het Gemeenteblad zal worden aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren.

 

Apeldoorn, 17 juli 2019

Naar boven