Inspraak wijziging Verordening en de Nadere regels Sociaal domein

Op 1 januari 2018 zijn de Verordening en Nadere regels Sociaal domein Kaag en Braassem van kracht. Hierin zijn de gemeentelijke beleidsregels met betrekking tot de Participatiewet, de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo) en de Jeugdwet op integrale wijze opgenomen.

De Rijnstreekgemeenten Alphen aan de Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop hebben, waar mogelijk, dit beleid met elkaar afgestemd.

Om een aantal redenen zijn er nu wijzigingen nodig om dit beleid te actualiseren.

De redenen hiervoor zijn onder andere recente rechtspraak en wetswijzigingen.

 

De voorgenomen wijzigingen van de Verordening en de Nadere regels Sociaal domein Kaag en Braassem worden gedurende de periode van vrijdag 12 juli  tot en met donderdag 22 augustus 2019 voor inspraak vrij gegeven. De wijzigingen liggen ter inzage bij de ontvangstbalie van het gemeentehuis van Kaag en Braassem.

 

Naast de inspraakprocedure voor de inwoners van de gemeente Kaag en Braassem zal ook aan de inwoners- en cliëntenadviesraad van de gemeente Kaag en Braassem om advies gevraagd worden.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de bovenstaande termijn van terinzagelegging kunt u uw schriftelijke reactie sturen naar:

Gemeente Kaag en Braassem

t.a.v. mevrouw S. Straten

Postbus 1

2370 AA Kaag en Braassem

Of per mail:

info@kaagenbraassem.nl

Vragen?

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw S. Straten van de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 071-3327272.

Naar boven