Openbare bekendmaking voorbereiding bestemmingsplan Prof. Ten Doesschatestraat, Heemskerk.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heemskerk maken ingevolge artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend een bestemmingsplan voor te bereiden.

Het voor te bereiden bestemmingsplan betreft de nieuwbouw van 14 woningen en (her)inrichting van de openbare ruimte op het perceel Prof. Ten Doesschatestraat 199a.

Het vorenstaande betreft enkel een wettelijk verplichte mededeling ter kennisname. Er vindt daarom geen terinzagelegging plaats van de stukken betreffende dit voornemen en er wordt geen gelegenheid geboden zienswijzen over het voornemen naar voren te brengen. Bovendien wordt over het voornemen geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen. U kunt momenteel dus niet reageren op het bestemmingsplan.

In het vervolg van de bestemmingsplanprocedure zal het bestemmingsplan (onder meer) als ontwerp ter inzage worden gelegd, waarbij aan eenieder de mogelijkheid wordt geboden een zienswijze naar voren te brengen. Over deze terinzagelegging volgt nog een afzonderlijke bekendmaking.

 

 

 

Naar boven