TER INZAGE LEGGING

 

APV & Bijzondere wetten

 

Drank- en Horecawet

Aanvra(a)g(en) met bijlagen ter verkrijging van een vergunning ingevolge artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor de uitoefening van een horecabedrijf. De Burgemeester is voornemens de gevraagde vergunning(en) te verlenen en daaraan – ter voorkoming van mededinging door het verstrekken van alcoholhoudende drank - voorschriften te verbinden als bedoeld in artikel 4 van de Drank- en Horecawet:.

 

Kenmerk

Locatie

Naam inrichting

192344

Competitieweg 7

Rugby Club Bulldogs Almere

 

De aanvra(a)g(en) en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf heden zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht & Handhaving in het Stadhuis.

 

Informatie ter inzage

Tijdens de periode van ter inzage legging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen. Deze zienswijzen moeten worden gericht aan: de Burgemeester van Almere, ter attentie van de afdeling Vergunningen, Toezicht & Handhaving, onder vermelding van het kenmerk, Postbus 200, 1300 AE Almere.

 

Wij wijzen een ieder erop dat alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als de indiener ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en hij belanghebbende is.

 

De ter inzage liggende aanvragen zijn uitsluitend op afspraak in te zien. Voor het maken van een afspraak of nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de balie Vergunningen, Toezicht & Handhaving in het Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Almere, bereikbaar via telefoonnummer 14 036.

Eenvoudig een afspraak maken kan via het digitaal loket op http://www.almere.nl/dienstverlening/afspraak-maken-wijzigen-of-afzeggen

Meer informatie? https://www.almere.nl

Naar boven