Besluitenlijst college 18 juni gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 18 juni de volgende besluiten genomen:

 

Regeling melden vermoeden misstand

Het college heeft besloten de Regeling melden vermoeden misstand gemeente Oisterwijk 2019 vast te stellen onder gelijktijdige intrekking van de Regeling klokkenluiders gemeente Oisterwijk, vastgesteld op 21 maart 2002. 

 

Procedure bestemmingsplan ‘KVL-terrein, oost’

Het college heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan voor de ontwikkeling van het studiegebied KVL en besloten het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpbeschikking hogere waarden gedurende zes weken ter inzage gelegd. Tevens heeft het college besloten geen m.e.r.-procedure te doorlopen voor de ontwikkeling van dit gebied. 

 

Principeverzoek afwijking bestemmingplan voor twee objecten Molenstraat 2 Moergestel

Het college heeft besloten om in principe medewerking te verlenen aan het om door permanente afwijking van het bestemmingsplan bewoning mogelijk te maken voor de beheerderswoning en het horecagebouw aan de Molenstraat 2 te Moergestel. 

 

Ontwerpwijzigingsplan Vossenhoorn 3 te Moergestel

Het college heeft ingestemd met het ontwerpwijzigingsplan Vossenhoorn 3 te Moergestel.

 

Winkeltijdenverordening gemeente Oisterwijk 2019

Het college heeft ingestemd met de winkeltijdenverordening gemeente Oisterwijk 2019 en besloten de raad te vragen de winkeltijdenverordening gemeente Oisterwijk 2012 in te trekken en de winkeltijdenverordening gemeente Oisterwijk 2019 vast te stellen. 

 

Raadsinformatiebrief aanvullende informatie n.a.v. discussienotitie toekomst ACZ Oisterwijk

Het college heeft de raad geïnformeerd naar aanleiding van de discussienotitie over de toekomst van het AZC in de commissie Algemene Zaken van donderdag 13 juni. 

 

Beantwoording vragen art. 34 RvO inzake tekort jeugdhulp en extra middelen

Het college heeft ingestemd met de beantwoording van schriftelijk gestelde vragen door raadslid mevr. B . Taapken over het tekort bij jeugdhulp en de extra toegezegde rijksmiddelen. 

 

Informatie over lobbyactiviteiten Jeugdzorg

Het college heeft ingestemd met raadsinformatiebrief over de lobbyactiviteiten Jeugdzorg.  

 

Zienswijze Regio Hart van Brabant op ontwerp Interim Omgevingsverordening

Het college heeft besloten om de zienswijze van de gezamenlijke regiogemeenten te accoderen en namens de regio te versturen aan Gedeputeerde Staten van de provincie Noord Brabant.

 

Naar boven