Gemeenteblad van Vijfheerenlanden

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
VijfheerenlandenGemeenteblad 2019, 151769Overige overheidsinformatieZorgt u voor iemand? Vraag de cadeaukaart aan!

Als u langdurig en intensief zorgt voor een naaste uit de gemeente Vijfheerenlanden, dan kunt u ‘de Mantelzorgwaardering 2019’ aanvragen. Deze cadeaukaart reiken we uit aan mantelzorgers, als blijk van waardering voor hun inzet. De cadeaukaart kunt u via een formulier aanvragen bij Stichting SamenDoen of Welzijn Vianen. Deze moet uiterlijk zondag 15 september ingediend zijn. De cadeaukaart wordt uitgereikt rondom de landelijke Dag van de Mantelzorg, op 10 november.

Aanvragen voor voormalig gemeente Leerdam of Zederik

Zorgt u voor een inwoner uit voormalig gemeente Leerdam of Zederik? En bent u ingeschreven bij Stichting SamenDoen? Dan ontvangt u het aanvraagformulier automatisch. Bent u hier (nog) niet ingeschreven? Ga dan voor het aanvraagformulier en de voorwaarden naar de website samendoen.expert/mantelzorgwaardering. Bij vragen kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur bellen naar Steunpunt Mantelzorg van Stichting SamenDoen, 0345 - 63 73 63.

Aanvragen voor voormalig gemeente Vianen

Zorgt u voor een inwoner uit voormalig gemeente Vianen? En bent u ingeschreven bij Welzijn Vianen? Dan ontvangt u de cadeaukaart automatisch. Bent u hier (nog) niet ingeschreven? Ga dan voor het aanvraagformulier en de voorwaarden naar de website welzijnvianen.nl/mantelzorgwaardering. Bij vragen kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur bellen naar Mantelzorg Vianen van Welzijn Vianen, 0347 - 37 40 97.

Mantelzorg buiten Vijfheerenlanden

Zorgt u als inwoner van de gemeente Vijfheerenlanden voor iemand buiten onze gemeente? Dan kunt u in die gemeente contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg voor informatie over de waardering. Voor ondersteuning bij het zorgen voor een ander kunt u terecht bij Steunpunt Mantelzorg van Stichting SamenDoen en Mantelzorg Vianen van Welzijn Vianen.