ONTWERPBESTEMMINGSPLAN BARTHOLOMEUS VAN DER HELSTRAAT 15

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Bartholomeus van der Helststraat 15 met ingang van 20 juni 2019, gedurende 6 weken ( tot en met woensdag 31 juli 2019) ter inzage ligt. Dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. U kunt de stukken op afspraak inzien bij het omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Deze publicatie dient tevens te worden opgevat als de kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1. Bro (melding voornemen bestemmingsplanherziening). Voor bovengenoemd bestemmingsplan is geen milieueffectrapport opgesteld.

Waar gaat het ontwerpbestemmingsplan over?

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridische regeling voor de bouw een twee-onder-één kap op het perceel Bartholomeus van der Helststraat 15.

Geen exploitatieplan

Het verhaal van de kosten voor de realisering van het ontwerpbestemmingsplan is via een anterieure exploitatieovereenkomst verzekerd. Daarom is voor het ontwerpbestemmingsplan geen exploitatieplan opgesteld.

Wilt u een zienswijze indienen?

Tot en met woensdag 31 juli 2019 kan een ieder zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan bij voorkeur schriftelijk (niet per e-mail) maar ook mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw zienswijze sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met Bob Dijkman Dulkes van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318) 538 538.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het ontwerpbestemmingsplan kunt u eveneens contact opnemen met Bob Dijkman Dulkes van de afdeling Wonen en Leven via bovengenoemd telefoonnummer.

 

Naar boven