Bekendmaking ontwerpverkeersbesluit ‘wijzigen eenrichtingsverkeer en aanwijzen verplicht fietspad Zuidpolder’

 

Burgemeester en wethouders van Eemnes maken bekend, dat zij voornemens zijn een verkeersbesluit te nemen voor het wijzigen van het eenrichtingsverkeer en het aanwijzen van een verplicht fietspad in de wijk Zuidpolder. De wijzigingen hebben betrekking op het Van Eijdenplantsoen (opheffen van eenrichtingsverkeer), de Hoogeboomstraat (opheffen van eenrichtingsverkeer), de Dopsingel-noord (omdraaien van eenrichtingsverkeer) en het Van Wegenplantsoen (omdraaien van eenrichtingsverkeer), en hebben als doel een meer evenwichtige verdeling van het verkeer over het wegennet en het beperken van sluiproutes en omrijdbewegingen in de wijk.

Terinzagelegging

Het ontwerp-verkeersbesluit ligt vanaf vrijdag 7 juni 2019 gedurende 6 weken (tot en met vrijdag 19 juli 2019) ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 in Eemnes.

Indienen zienswijzen

Gedurende de termijn dat de stukken ter inzage liggen, kan iedereen, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Eemnes, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘verkeersbesluit wijzigen eenrichtingsverkeer en aanwijzen verplicht fietspad Zuidpolder’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met mevrouw J. Kraaijenbrink, afdeling Openbare Ruimte, telefoonnummer 14035.

Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

 

 

 

Naar boven