Besluitenlijst college 27 mei 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 27 mei 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Raadsinformatiebrief actualisatie APV

Het college heeft ingestemd met een raadsinformatiebrief waarmee de raad wordt geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot de actualisatie van de APV.

Jaarrapport 2018 en ontwerpbegroting 2020 Hart van Brabant en Midpoint Brabant

Het college heeft ingestemd met de jaarrekening 2018 en ontwerpbegroting 2020 van Hart van Brabant en Midpoint Brabant en met het verwerken van de financiële consequenties hiervan in de begroting van Gemeente Oisterwijk. Tevens heeft het college deze punten voorgelegd aan de raad, met het advies om op de inhoud en het proces van deze begroting zienswijzen in te dienen.

 

Algemene ledenvergadering Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) 5 juni 2019

Het college heeft ingestemd met het voorstel over de agenda en de achterliggende stukken voor de algemene ledenvergadering van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Het college machtigt haar vertegenwoordiger om namens de gemeente te stemmen over de voorstellen van het bestuur van de VNG.

Koop- en ontwikkel overeenkomst bedrijfskavel studiegebied KVL-terrein te Oisterwijk

Het college heeft ingestemd met de grondruil van de grond ten behoeve van de ontwikkeling van een bedrijfskavel op het KVL-terrein, oost.

 

Offerteaanvraag Omgevingsvisies Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk

Het college heeft ingestemd met het uitdoen van een offerteaanvraag omgevingsvisies Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk, waarin de opdracht wordt geformuleerd voor het aanpassen van onze omgevingsvisie en informeert de raad en de commissie Ruimtelijke Zaken hierover.

 

Voorgenomen fusie Stichting Woonwijze en Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting

Het college heeft besloten een positieve zienswijze te verstrekken aan Stichting Woonwijze over de voorgenomen fusie met de Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting.

 

Startnotitie gebiedsvisie bedrijventerrein, deel noordzijde Nijverheidsweg e.o.

Het college heeft ingestemd met het raadsbesluit en bijbehorende Startnotitie gebiedsvisie bedrijventerrein.

 

Beantwoording vragen ex artikel 34: verordening Wmo

Het college heeft besloten per brief te antwoorden op vragen van Fractie De Laat d.d. 1 mei 2019 inzake de verordening Wmo.

Raadsinformatiebrief strijdigheden, legalisatiemogelijkheden en handhaving op een perceel aan de Laag Heukelomseweg

Naar aanleiding van een brief van de adviseur van de eigenaar van een perceel aan de Laag Heukelomseweg naar de raad, heeft het college besloten de raad te informeren over de strijdigheden, de legalisatiemogelijkheden en handhaving op een perceel aan de Laag Heukelomseweg.

 

Naar boven