Vaststelling bestemmingsplan ‘Vrouwgeestweg 15-17, Woubrugge’

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat de gemeenteraad op 27 mei 2019 het bestemmingsplan ‘Vrouwgeestweg 15-17, Woubrugge’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Locatie en projectinhoud

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel tussen Vrouwgeestweg 13 en 19 te Woubrugge. Deze grond staat kadastraal bekend als gemeente Woubrugge, sectie B en nummer 4937. Het voornemen is om op dit nog onbebouwde perceel een beneden-bovenwoning in het bestaande lint te realiseren. Deze woning zal de uitstraling van een vrijstaande woning hebben, maar bestaat dus uit twee wooneenheden.

Het bestemmingsplan heeft van 21 maart t/m 1 mei 2019 ter inzage gelegen. In deze periode zijn geen zienswijzen ontvangen

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van donderdag 6 juni t/m woensdag 17 juli 2019 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Het bestemmingsplan is ook te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-nummer NL.IMRO.1884.BPVROUWGEESTWEG15-VAS1.

Instellen van beroep

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking. Hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op vrijdag 19 juli 2019, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van dit bestemmingsplan dan kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

 

Naar boven