Burgemeester en wethouders van Zaltbommel – Verleende projectomgevingsvergunning Aalst Parkeerterrein De Neswaarden

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken bekend dat zij op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de aanleg van een parkeerterrein. De locatie ligt op de hoek van de Veerdam en Zaaiwaard in Aalst. De verleende omgevingsvergunning is gewijzigd ten opzichte van het ontwerp. De wijziging heeft betrekking op de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing. In de ruimtelijke onderbouwing is ter verduidelijking een inrichtingsschets opgenomen en zijn de argumenten waarom medewerking wordt verleend aan de realisatie van de parkeerplaatsen verder verduidelijkt.

Inzage

Het besluit ligt met bijbehorende documenten van donderdag 30 mei 2019 t/m woensdag 10 juli 2019 voor iedereen ter inzage.

De stukken bekijkt u via onze website www.zaltbommel.nl. De informatie vindt u onder bestemmingsplannen.

Ook kunt u ze bekijken tijdens de openingstijden bij de afdeling Publiekszaken op het gemeentekantoor van Zaltbommel. Neem hiervoor contact op met het Omgevingsloket via 14 0418 of omgevingsloket@zaltbommel.nl. Het gemeentekantoor ligt aan de Hogeweg 11 te Zaltbommel.

Niet mee eens?

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u daartegen schriftelijk beroep instellen. Vermeld altijd de redenen van uw beroep en stuur een kopie van het besluit mee. U stuurt uw beroepschrift binnen de beroepstermijn naar de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Deze termijn loopt van vrijdag 31 mei 2019 t/m donderdag 11 juli 2019.

Dit besluit treedt direct na de beroepstermijn in werking, ook als u beroep instelt. Als u dit niet wilt, vraag dan de Voorzieningenrechter een voorlopige voorziening te treffen. U stelt hiervoor een verzoekschrift op. Dit kan alleen als u ook beroep heeft ingesteld en uw zaak spoed heeft. Dit verzoekschrift richt u aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland. Het instellen van beroep en het indienen van een verzoekschrift kan ook digitaal. Kijk op de site http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht voor de voorwaarden. U moet wel rekening houden met kosten (griffierecht).

 

 

 

 

Naar boven