Gemeente Borger-Odoorn, aanwijzingsbesluit parkeerverbod grote voertuigen bebouwde kom Borger

 

Op 23 april 2019 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn een besluit vastgesteld, waarmee een verbod ontstaat voor parkeren van grote voertuigen binnen de bebouwde kom van Borger.

 

Het gaat om een aanwijzingsbesluit als bedoeld in artikel 5:8, eerste en tweede lid van de Algemene plaatselijke verordening. Het parkeren van grote voertuigen met een lengte van 6 meter en meer (en hoger dan 2.40 meter) wordt verboden op alle wegen binnen de gehele bebouwde kom van Borger met uitzondering van werkdagen van 18.00-08.00 uur. Het verbod wordt aangegeven met borden bij elke binnenkomst van de bebouwde kom.

 

Inwerkingtreding

Het aanwijzingsbesluit treedt in werking met ingang van de eerste dag na die van de bekendmaking.

 

Bezwaarmogelijkheden

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit bezwaar indienen binnen 6 weken na bekendmaking. Gedurende de bezwaartermijn van 6 weken kunnen het besluit en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo. Ze zijn ook als bijlage gevoegd bij deze bekendmaking.

 

Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html

 

 

 

 

Naar boven