Voorontwerp bestemmingsplan ‘De Keizer’

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van de Inspraakverordening en artikel 1.3.1 Bro bekend dat zij bezig zijn met het opstellen van het bestemmingsplan:

‘De Keizer’

Het plan heeft betrekking op de herontwikkeling van een (voormalige) bedrijfslocatie op de hoek van de Gestelsestraat en Prunellalaan in de vorm van woningbouw. De ontwikkeling voorziet in de realisatie van 33 grondgebonden woningen, met de daarbij behorende openbare ruimte, parkeer- en groenvoorzieningen.  

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 24 januari 2019 tot en met 20 februari 2019 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Tijdens de hiervoor vermelde termijn kunt u het plan eveneens raadplegen via de gemeentelijke website: www.waalre.nl/bestemmingsplannen

Op donderdag 24 januari 2019, tussen 18.00 uur en 20.00 uur vindt tevens een inloopinformatieavond plaats in het Huis van Waalre aan de Koningin Julianalaan 19 te Waalre. Op deze avond, die is bedoeld voor alle inwoners van Waalre en andere geïnteresseerden, kan het voorontwerp bestemmingsplan worden ingezien.

Een ieder kan, gedurende de hierboven genoemde termijn van vier weken, schriftelijk zijn of haar mening over het voorontwerp bestemmingsplan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Reacties kunnen niet per e-mail worden ingediend. Contactpersoon voor dit plan is de heer K. de Jong van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

De resultaten van de inspraakprocedure en de standpunten daarover van het gemeentebestuur worden in het ontwerpbestemmingsplan opgenomen en verwerkt.

Waalre, 23 januari 2019

Naar boven