Besluitenlijst college 14 mei 2019 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 14 mei 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Verordening rechtspositie raads- en commissieleden gemeente Oisterwijk 2019

Het college heeft besloten de raad voor te stellen de Verordening Rechtspositie raads- en commissieleden gemeente Oisterwijk 2019 vast te stellen.

 

Terugkoppeling Oisterwijk Bouwt avond 4 april en vervolg

Het college heeft ingestemd met de raadsinformatiebrief over het vervolg van Oisterwijk Bouwt en zet deze brief door naar de raad.

Goedkeuringsproces bestuursbesluiten gemeente Haaren

Het college heeft besloten de raad voor te stellen de bevoegdheid van de raad om bestuurlijke besluiten van de raad van de gemeente Haaren goed te keuren conform de afspraken in het protocol ‘proces beoordeling besluitvorming gemeente Haaren op financiële consequenties t.b.v. preventief toezicht Gedeputeerde Staten’ aan het college te delegeren.

Bestemmingsplan Aan de Lind, Oisterwijk

Het college heeft besloten om het bestemmingsplan Aan de Lind in Oisterwijk voor vaststelling aan de raad voor te leggen.

Uitvoeringsovereenkomst regionale jeugdhulptaken Hart van Brabant

Het college heeft ingestemd met het aangaan van een nieuwe uitvoeringsovereenkomst voor de uitvoering van de regionale jeugdhulptaken tussen de gemeente Oisterwijk en de Regio Hart van Brabant.

 

Collegereactie op advies van sociaal raad i.o. over de raadsinformatiebrief “Update Basisstructuur”

Het college heeft ingestemd met een antwoordbrief als reactie op het advies van de sociale raad i.o. inzake de “Update Basisstructuur”.

 

Herindelingsadvies herindeling Haaren, Oisterwijk, Vught, Boxtel en Tilburg

Het college heeft besloten om in te stemmen met het Herindelingsadvies van de gemeenten Haaren-Oisterwijk-Vught-Boxtel-Tilburg en het bijgevoegde raadsvoorstel voor dit herindelingsadvies aan de raad ter vaststelling voor te leggen. De raad behandelt het voorstel op 6 juni 2019.

 

Naar boven