Terinzagelegging concept Huisvestingsverordening

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden maken bekend dat de concept Huisvestingsverordening, met ingang van 16 mei 2019 ter inzage ligt.

 

De concept Huisvestingsverordening is tot stand gekomen in overleg met gemeenten in de regio. Woningcorporaties in de regio en woonconsumentenorganisaties zijn in de voorbereiding al geconsulteerd. Nu volgt een inspraakperiode van zes weken.

 

Tijdens deze periode kunnen zienswijzen worden ingebracht door alle belanghebbenden. Na de inspraakperiode worden de zienswijzen verwerkt en zal een definitief voorstel aan de raad worden aangeboden.

 

Terinzagelegging

De concept Huisvestingsverordening ligt van 16 mei 2019 tot en met 1 juli 2019 ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis in De Steeg. De concept Huisvestingsverordening is daarnaast digitaal te raadplegen via het elektronisch gemeenteblad op http://www.overheid.nl.

 

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden ook op 28 mei terecht in de Droom in Elst voor een regionale informatieavond.

 

Zienswijzen

In de periode dat de concept Huisvestingsverordening ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze indienen. Na deze periode wordt beoordeeld of de zienswijzen aanleiding geven om de concept Huisvestingsverordening te wijzigen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van de gemeente Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg.

 

Naar boven