Mandatering onbezoldigd ambtenaar der gemeentelijke belastingen MANDAAT BV, gemeente Zeist

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Zeist en de gemeenteambtenaar belast met de invordering van gemeentelijke belastingen, bedoeld in artikel 231, tweede lid, onderdeel c. van de Gemeentewet, ieder voor zover het zijn/haar bevoegdheid betreft;

 

gelet op het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht, de Gemeentewet, het Burgerlijk Wetboek, de Algemene wet inzake rijksbelastingen, de Invorderingswet en de CAR-UWO;

 

besluiten:

 

 

 

  • I.

    Met ingang van 2 april 2019 de medewerkers van MANDAAT BV (handelend onder de naam

    Cannock Chase Public), die belast zijn met invorderingswerkzaamheden, aan te stellen tot onbezoldigd ambtenaar der gemeentelijke belastingen, met uitsluiting van elke arbeidsrechtelijke verhoudingen, en hen mandaat te verlenen om op grond van artikel 231, tweede lid, onderdeel d. van de Gemeentewet, de invordering van de gemeentelijke belastingen uit te voeren.

     

    De mandatering geldt tevens voor het ondertekenen van eventueel te vervaardigen dwangbevelen.

  • II.

    Met ingang van 2 april 2019 de medewerkers van MANDAAT BV (handelend onder de naam Cannock Chase Public), die belast zijn met deurwaarderswerkzaamheden, aan te stellen tot onbezoldigd ambtenaar der gemeentelijke belastingen, met uitsluiting van elke arbeidsrechtelijke verhoudingen, en hen aan te wijzen als belastingdeurwaarder.

     

  • III.

    Alle eerder ten behoeve van MANDAAT BV genomen benoemingsbesluiten tot onbezoldigd

    ambtenaar en mandaatbesluiten om de invordering van de gemeentelijke belastingen uit te voeren worden ingetrokken per 2 april 2019.

 

 

Deze besluiten treden in werking met ingang van de eerste dag na die van de bekendmaking.

 

 

Zeist, 2 april 2019.

Burgemeester en wethouders van Zeist,

De gemeentesecretaris,

dr. H.S. Grotens

De burgemeester,

drs. J.J.L.M. Janssen

De invorderingsambtenaar,

C.R. van Dixhoorn

Naar boven