Besluitenlijst college 30 april 2019 gemeente Oisterwijk

Dit is een rectificatie op de publicatie van 8 mei 2019, met nummer 109726. Deze publicatie heeft als datum 23 april meegekregen, dit moest 30 april zijn.

 

Het college heeft in de vergadering van 30 april 2019 de volgende besluiten genomen:

 

Aanwijzing plaatsvervangend secretaris adviescommissie bezwaarschriften personele aangelegenheden

Het college heeft besloten om de P&O-adviseurs van Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk aan te wijzen als plaatsvervangend secretaris van de adviescommissie bezwaarschriften personele aangelegenheden.

 

Perspectiefnota 2020-2023

Het college heeft ingestemd met de concept-perspectiefnota 2020-2023 en legt die ter vaststelling voor aan de gemeenteraad. De perspectiefnota bevat de hoofdlijnen van het (financiële) beleid voor de komende vier jaren en vormt de basis voor de begroting 2020 en de meerjarenbegroting 2021-2023.

 

Raadsinformatiebrief principemedewerking huisvesting arbeidsmigranten

Het college heeft een raadsinformatiebrief vastgesteld inzake de principemedewerking voor de start van de procedure voor uitbreiding van de huisvesting van arbeidsmigranten, werkzaam op het bedrijf zelf, aan de Oliviersweg 9.

 

Raadsinformatiebrief stand van zaken basisstructuur

Het college heeft de raadsinformatiebrief over de stand van zaken basisstructuur vastgesteld. Via deze RIB wordt de raad geïnformeerd over de achtergronden van verschillende ontwikkelingen.

 

Overschrijdingen in de jaarrekening 2018 van drie specifieke posten

Het college heeft ingestemd met het verzoek voor overschrijdingen in de jaarrekening 2018 van drie specifieke posten.

 

Naar boven