Vaststellen Wijzigingsplan Aan de Fremme 45 Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het college op 1 mei 2018 het Wijzigingsplan Aan de Fremme 45 Margraten ongewijzigd heeft vastgesteld (planidenficatienummer NL.IMRO.1903.WPLBDT01003-VG01.

Ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan zijn er geen wijzigingen.

Op 28 mei 2013 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan “Bedrijventerrein aan de Fremme 2013” vastgesteld. In dit bestemmingsplan is het onderhavig perceel bestemd als “Agrarisch-Agrarisch Bedrijf”, waarbij een wijzigingsbevoegdheid opgenomen is naar de bestemming “Bedrijventerrein”. Hiertoe is het voorliggend ontwerp Wijzigingsplan opgesteld.

De initiatiefnemer is voornemens om een glashandel te realiseren op het perceel Aan de Fremme 45 te Margraten en kadastraal bekend als gemeente Margraten, sectie H, nr. 657. Er wordt geen extra bebouwing gerealiseerd.

Het vastgestelde Wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 17 mei 2018 tot en met 27 juni 2018 ter inzage in het gemeentehuis, Amerikaplein 1 te Margraten.

Voor inzage in het Wijzigingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 14 043 of 043 458 8488. Het vastgestelde Wijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1903.WPLBDT01003-VG01 

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, kunnen binnen de termijn van de terinzagelegging tegen het besluit tot vaststelling van het Wijzigingsplan beroep instellen. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het Wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn- naast het indienen van beroep- een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Eijsden-Margraten 16 mei 2018

Naar boven