Voornemen verlenen drank- en horecavergunning: Stichting Molleboon, Nieuwe Ebbingestraat 117, 9712 NJ te Groningen

De burgemeester van Groningen maakt bekend dat hij het voornemen heeft om een drank- en horecavergunning te verlenen als bedoeld in artikel 3 van de Drank- en Horecawet aan Stichting Molleboon, Nieuwe Ebbingestraat 117 te Groningen.

Gedurende 6 weken na datum van deze publicatie zijn belanghebbenden op grond van artikel 6 van de Drank- en Horecawet en artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht in de gelegenheid om hun zienswijze op dit voornemen te geven. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk gebeuren. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan Gemeente Groningen, Economische Zaken, Postbus 7081, 9701 JB Groningen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw J. Zwalve of de heer R. Hooijsma.

Dit voorgenomen besluit ligt vanaf vandaag voor iedereen ter inzage en is kosteloos verkrijgbaar bij het Gemeentelijk Informatie Centrum (GIC). Het GIC is geopend op maandag van 13.00-17.00 uur en op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00-17.00 uur.

Het GIC is gevestigd in de Prefectenhof (het gebouw naast de Martinitoren), Kreupelstraat 1 te Groningen.

Ook ligt het ter inzage bij de afdeling Economische Zaken van de gemeente, Harm Buiterplein 1 te Groningen, dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 13.00 uur (horecaspreekuur).

Groningen, 17 januari 2018

Burgemeester

Naar boven