Besluit ruimtelijke ordening, voorbereiding bestemmingsplan Zwaanshoek Hanepoel 154-170

De gemeente Haarlemmermeer is voornemens een nieuw bestemmingsplan voor te bereiden: ‘Zwaanshoek Hanepoel 154-170’ (artikel 1.3.1 Bro).

Dit bestemmingsplan omvat de gronden ten noorden van het bedrijfsverzamelgebouw aan de Hanepoel tot aan het fietspad ten noorden van de woning aan de Hanepoel 174. De westgrens van het bestemmingsplan wordt gevormd door de achterzijde van de percelen van de lintbebouwing aan de Bennebroekerdijk. De Hanepoel vormt aan de oostkant voor het grootste deel van het bestemmingsplangebied de plangrens.

Het bestemmingsplan maakt 20 nieuwe woningen en het omzetten van 2 voormalige agrarische bedrijfswoningen naar burgerwoningen mogelijk.

Van de voorgenomen voorbereiding liggen geen stukken ter inzage. Evenmin kunnen hierover nu zienswijzen naar voren worden gebracht. Een onafhankelijke instantie krijgt ook niet de gelegenheid om nu advies uit te brengen over het voornemen.

Op www.officielebekendmakingen.nl wordt te zijner tijd bekendgemaakt wanneer u op dit plan inhoudelijk kunt reageren en wanneer u stukken kunt inzien.

Naar boven