Vaststellen concept ontwerpplan herinrichting Mariaplein

Het Mariaplein in de wijk Meerveldhoven wordt heringericht. In oktober 2017 zijn enkele ontwerpvarianten gepresenteerd waarbij de aanwezige bewoners konden deelnemen aan het ontwerpproces. Tijdens deze bijeenkomst hebben bewoners verzoeken en ideeën ingediend wat geleid heeft tot een concept ontwerpplan. Dit concept ontwerpplan is op de informatieavond van 28 februari 2018 met aanwonenden besproken en op 10 april 2018 door het college van B&W vastgesteld. Het concept ontwerpplan wordt nu ter inzage gelegd voor bewoners en belangstellenden.

 

Met de herinrichting van het Mariaplein, volgens het concept ontwerpplan, wordt bijgedragen aan een goed, prettig, veilig en duurzaam woonmilieu.

 

Ter inzage

U kunt het concept ontwerp inzien van 26 april tot en met 6 juni 2018 in de informatieruimte van het gemeentehuis. Wilt u op het plan reageren (indienen van een zienswijze), dan kan dat tot en met 6 juni 2018. Stuur uw reactie naar gemeente@veldhoven.nl of naar Gemeente Veldhoven / afdeling Beheer en Realisatie, Postbus 10101, 5500 GA Veldhoven, met vermelding van “project herinrichting Mariaplein”.

 

Verdere procedure

Nadat de inzagetermijn is verstreken, worden de ingediende zienswijzen bekeken en beoordeeld. Vervolgens zal het college het definitieve ontwerpplan vaststellen, hetgeen eveneens bekend zal worden gemaakt. Daarna vindt de uitvoering plaats. U kunt tegen het definitieve ontwerpplan geen rechtsmiddelen (bezwaar / beroep) instellen.

Naar boven