Gemeente Borger-Odoorn, Kern en kader beleidsnotitie kostprijs gemeentelijke gebouwen huisvestingsnormen en subsidiesystematiek, ter inzage

Op 21 december 2006 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn de ‘Kern en kader beleidsnotitie kostprijs gemeentelijke gebouwen huisvestingsnormen en subsidiesystematiek’ vastgesteld.

De beleidsregel heeft betrekking op het handhaving- en sanctiebeleid betreffende kwaliteit kinderopvang en kwaliteit peuterspeelzalen. Het college hanteert het Afwegingsmodel Handhaving Kinderopvang en Peuterspeelzalen bij het uitvoeren van de handhavingsacties die nodig zijn indien een houder van een kindercentrum, een gastouderbureau, voorziening voor gastouderopvang of een peuterspeelzaal niet voldoet aan één of meer kwaliteitseisen van de Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen (in het vervolg kortweg aangeduid als Wet kinderopvang/Wko) en alle daaruit voortvloeiende regelgeving. In het model zijn de algemene stappen opgenomen die het college kan hanteren bij geconstateerde overtredingen van de kwaliteitseisen.

De beleidsregel treedt in werking met ingang van de eerste dag na bekendmaking.

De beleidsregel ligt voor een ieder zes weken ter inzage met ingang van de eerste dag na bekendmaking op het gemeentehuis, Hoofdstraat 50 te Exloo. De beleidsregel is in te zien bij het Klantcontactcentrum.

Naar boven