Verleende loterijvergunning voor Gymvereniging Meerkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zederik maken bekend dat zij de volgende loterijvergunning hebben verleend op basis van de Wet op de Kansspelen:

Op 22 december 2017 is een loterijvergunning verzonden aan Gymvereniging Meerkerk voor het houden van een loterij op 3 februari 2018.

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na verzending bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Zederik. Het bezwaarschrift moet de volgende onderdelen bevatten: uw naam en adres, een aanduiding (het nummer) van het besluit waartegen u bezwaar maakt, de reden waarom u het er niet mee eens bent, een ondertekening en de datum van ondertekening. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het College van Zederik, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.zederik.nl/bezwaar.

 

Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking, daarvoor moet u een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

Naar boven