Vastgesteld wijzigingsplan Kraakstraat, Hunsel

Ontwerpplan ongewijzigd vastgesteld.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 2 januari 2018 hebben besloten het ontwerp van het wijzigingsplan Kraakstraat, Hunsel, zoals dat van 12 juni 2017 tot en met 23 juli 2017 ter visie heeft gelegen, ongewijzigd vast te stellen.

Via dit wijzigingsplan wordt het mogelijk gemaakt om 2 woningen op te richten aan de Kraakstraat in Hunsel.

Tervisielegging vastgesteld wijzigingsplan

Het vaststellingsbesluit en de bijbehorende planstukken liggen met ingang van 12 april 2018 tot en met 23 mei 2018 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1, gedurende de openingstijden van de receptie.

De planstukken zijn digitaal te raadplegen op de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl via de link: NL.IMRO.1640.WP16HuKraakstrong-VG01(= planidentificatienummer).

De bronbestanden zijn beschikbaar via de link Bronbestanden WP16 Kraakstraat (ong.) Hunsel.

Beroep\voorlopige voorziening

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend en een belanghebbende die aantoont, dat hij\zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tijdig met een zienswijze op het ontwerp-wijzigingsplan te wenden tot het college van burgemeester en wethouders.

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het plan niet. Wel is het mogelijk de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De inwerkingtreding van het vastgestelde wijzigingsplan wordt dan opgeschort, totdat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven