Gemeente Leudal – Ontwerpbestemmingsplan Graven 2 in Neer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat met ingang van 12 april 2018 tot en met 23 mei 2018 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Graven 2 te Neer”.

Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een vormverandering en uitbreiding van het agrarisch bouwblok.

Het ontwerpplan is digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen via de link: NL.IMRO.1640.BP17NeGraven2-ON01 (=planidentificatienummer\IDN).

De bronbestanden zijn beschikbaar via de link Bronbestanden Graven 2, Neer.

Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1, gedurende de openingstijden van de receptie.

Tijdens de termijn van tervisielegging kunnen schriftelijk en/of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak via het Burgerbedrijvenplein(0475) 85 9000.

 

Naar boven