Ter inzage: Concept-saneringsprogramma ‘Actualisatie akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai ten behoeve van de saneringswoningen te Vaals’

Burgemeester en wethouders van Vaals hebben op 28 maart 2018 het concept-saneringsprogramma actualisatie akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai ten behoeve van de saneringswoningen te Vaals vastgesteld met de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp.

Het concept-saneringsprogramma is de basis voor het verkrijgen van subsidie voor het, waar nodig, uitvoeren van gevelmaatregelen aan woningen.

Ter inzage

Het concept-saneringsprogramma en bijbehorende stukken liggen op grond van de Wet geluidhinder vanaf 6 april 2018 tot en met 17 mei 2018 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis.

Indienen zienswijzen

Belanghebbenden kunnen tijdens de ter inzage periode schriftelijk of mondeling een zienswijze over het concept-saneringsprogramma kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Vaals, Postbus 450, 6291 AL Vaals. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het concept-saneringsprogramma deze betrekking heeft. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KCC of met mevrouw F. van der Heijden, beleidsadviseur dienstverlening (telefoonnummer 043-3068568). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Naar boven