Gemeente Leudal - Tijdelijke verkeersmaatregel – Lentemarkt, de Tirolermarkt en de Herfstmarkt in Roggel

In Roggel vinden dit jaar weer de Lentemarkt, de Tirolermarkt en de Herfstmarkt plaats. Hierdoor zullen de Molenweg, de Koppelstraat, de Kloosterstraat, de Dorpstraat, de Markt, de Kerkstraat en de Raadhuisstraat te Roggel tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers.

De afsluitingen zullen plaats vinden op zondag 29 april 2018, zondag 5 augustus 2018 en zondag 21 oktober 2018 telkens vanaf 06:00 uur tot 18:00 uur.

Tevens zal er op deze zondagen een tijdelijk parkeerverbod worden ingesteld op de Korenbloemstraat te Roggel aan de oneven zijde van de woningen.

Bezwaarmogelijkheid

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na verzending van het desbetreffende besluit een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen. Het bezwaarschrift vermeldt tenminste uw naam, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht, de gronden van uw bezwaar en uw handtekening. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. In geval van spoed kunt u bij de voorzieningenrechter van de arrondissementsrechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. De eisen aan dit verzoek zijn (naast het aantonen van de spoedeisendheid) dezelfde als hierboven vermeld. Tevens dient u een afschrift van de betreffende brief/besluit bij te voegen. Het postadres van de rechtbank is: Rechtbank Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Naar boven