Gemeente Leudal - Tijdelijke verkeersmaatregel – wielerwedstrijden in Neer en Roggel

Op zaterdag 16 juni 2018 en zaterdag 22 september 2018 vinden er wielerwedstrijden op de openbare weg plaats in een gedeelte van Neer en Roggel. Deze wielerwedstrijden betreffen een individuele tijdrit (16 juni) en een ploegentijdrit (22 september) van TC ’t Naers peloton, WV La Rochelle en TC RDW. Tevens zijn er nog voorafgaand aan de tijdritten jeugdwedstrijden en MTB wedstrijden.

Voor de jeugdwielerwedstrijd op zaterdag 16 juni 2018 zal een gedeelte van Brumholt, tussen de twee aansluitingen van de Rieterweg, en de Rieterweg tijdelijk worden afgesloten vanaf 09:00 uur tot 15:00 uur.

Voor de individuele tijdrit op zaterdag 16 juni 2018 zullen vanaf 16:00 tot 18:00 uur de navolgende wegen tijdelijk worden afgesloten voor alle verkeer, behalve voor bezoekers en deelnemers van het evenement, namelijk: Brumholt, Rieterweg, Fort, Vlaas, Dries, Leukeshoef en de Sterrebosweg in Neer en de weg Ophoven in Roggel.

Voor de MTB wedstrijden (jeugd en senioren) op zaterdag 22 september 2018 zal vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur het gedeelte van Brumholt tussen de twee aansluitingen van de Rieterweg worden afgesloten.

Voor de ploegen tijdrit op zaterdag 22 september 2018 zullen vanaf 16:00 uur tot 19:00 uur de weg Brumholt, Dries en de Sterrebosweg in Neer tijdelijk worden afgesloten voor alle verkeer, behalve voor bezoekers en deelnemers van het evenement.

Voor deze wielerwedstrijden is door de gemeente Leudal een ontheffing verleend om wedstrijden te mogen houden op de openbare weg.

Bezwaarmogelijkheid

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na verzending van het desbetreffende besluit een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen. Het bezwaarschrift vermeldt tenminste uw naam, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht, de gronden van uw bezwaar en uw handtekening. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. In geval van spoed kunt u bij de voorzieningenrechter van de arrondissementsrechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. De eisen aan dit verzoek zijn (naast het aantonen van de spoedeisendheid) dezelfde als hierboven vermeld. Tevens dient u een afschrift van de betreffende brief/besluit bij te voegen. Het postadres van de rechtbank is: Rechtbank Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Naar boven