Besluitenlijst college 20 maart 2018 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 20 maart 2018 de volgende besluiten genomen:

 

Rechtspositieregeling voor de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Oisterwijk 2018

Het college heeft De Rechtspositieregeling voor de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Oisterwijk 2018 vastgesteld.

 

Gratis inzameling grof tuinafval in Moergestel

Het college heeft ingestemd met het vier maal uitvoeren van de gratis inzameling van grof tuinafval in 2018 bij Bruurs op de Heuvelstraat 20 in Moergestel.

 

Principeverzoek Kerkhovensestraat – Sprendlingenstraat

Het college heeft besloten om het principeverzoek voor de herontwikkeling van een aantal percelen aan de Kerkhovensestraat en Sprendlingenstraat in Oisterwijk af te wijzen.

 

Instemming met de Regio Deal "Hart van Brabant Energieneutraal”

Het college heeft besloten om in te stemmen met de op basis van de Regionale Energie Strategie Hart van Brabant geformuleerde Regio Deal “Hart van Brabant Energieneutraal”.

 

Bevrijdingsmonument

Het college heeft ingestemd met de herinrichting van het terrein bij het bevrijdingsmonument.Ambtelijke adviespunten:

 

Staalbergven 2018

Het college heeft de tarieven en openingstijden voor het seizoen Staalbergven 2018 vastgesteld. Voor het toezicht en beheer van het Staalbergven heeft het college besloten een dienstencontract met Optisport aan te gaan voor een periode van 3 jaar met mogelijke verlenging van 1 jaar.

 

Raadsinformatiebrief sociale inclusie agenda

Het college heeft ingestemd met de raadsinformatiebrief over de sociale inclusie agenda. Hiermee wordt uitvoering gegeven aan het VN-verdrag inzake de rechten voor mensen met een handicap.

 

Aanvraag subsidie C’est la Vie

Het college heeft subsidie toegekend aan ‘C’est la Vie’ voor het organiseren van ontmoetingsavonden voor mensen met een beperking.

 

Beantwoording art. 34 vragen over Buurtgenoten en privacy wetgeving

Het college heeft schriftelijk antwoorden vastgesteld op vragen die door de fractie PGB zijn gesteld over Buurtgenoten en de privacy wetgeving.

 

Mogelijkheden permanente geurmeetopstelling

Het college heeft een raadsinformatiebrief vastgesteld over de mogelijkheden voor het plaatsen van een permanente geurmeetopstelling.

 

Cameratoezicht Oisterwijk en Moergestel

Het college heeft kennisgenomen van de aanpak m.b.t. cameratoezicht in Oisterwijk en Moergestel en hierover een raadsinformatiebrief vastgesteld.

 

Aanvraagprocedure subsidie Stichting Tilburgse Voedselbank

Het college heeft kennis genomen van de brief van de Stichting Tilburgse Voedselbank over de aanvraag voor subsidie en de antwoordbrief vastgesteld.

 

Naar boven