Ontwerpbestemmingsplan ‘’t Stoom 10’ en ontwerpverzoek herbegrenzing

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van vrijdag 30 maart 2018 tot en met donderdag 10 mei 2018 het ontwerpbestemmingsplan ‘’t Stoom 10’ en het ontwerpverzoek tot herbegrenzing ‘Bestaand stedelijk gebied’ met de daarbij behorende stukken voor iedereen in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van 9 seniorenwoningen achter de bestaande woning ‘t Stoom 10.

Ontwerpverzoek tot herbegrenzing ‘Bestaand stedelijk gebied’

In het ontwerpbestemmingsplan wordt uitgegaan van een herbegrenzing van het ‘Bestaand stedelijk gebied’ zoals opgenomen in de provinciale Verordening ruimte. In dit kader is er het voornemen een verzoek in te dienen bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant tot herbegrenzing. Tegen dit voornemen kunnen zienswijzen worden ingediend. Het ontwerpverzoek is als bijlage in het ontwerpbestemmingsplan ‘’t Stoom 10’ opgenomen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpverzoek tot herbegrenzing zijn te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, trefwoord ‘’t Stoom 10’.

Binnen de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpverzoek om herbegrenzing, mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de Gemeenteraad, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven, met datum, uw naam, adres en handtekening. Het is niet mogelijk om zienswijzen per e-mail in te dienen. Geef in de zienswijze duidelijk worden aangegeven of het betrekking heeft op het ontwerpbestemmingsplan en/of op het ontwerpverzoek tot herbegrenzing.

Wilt u mondeling uw zienswijze naar voren brengen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

 

 

Naar boven