Vastgesteld bestemmingsplan Beukenlaan 49A Odiliapeel

Burgemeester en wethouders van Uden maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 het bestemmingsplan ‘Beukenlaan 49A Odiliapeel’ (NL.IMRO.0856.HerzOdiliapeel-VA01) heeft vastgesteld. Voor dit bestemmingsplan is geen exploitatieplan vastgesteld.

Inzien

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 maart 2018 gedurende 6 weken ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden. De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder inwoners, bouwen en verbouwen, overzicht bestemmingsplannen. Ook is het bestemmingsplan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren op het plan (instellen beroep)

Volgens artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan gedurende de termijn van ter inzage ligging beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door:

  • -

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt;

  • -

    iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

Voorlopige voorziening

Om de werking van het bestemmingsplan (van het onderdeel waartegen u beroep instelt), te schorsen kan een belanghebbende tijdens de inzagetermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven. Ook bij een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413

 

Uden, 14 maart 2018.

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris

C. van Heesch (l.s.)

de burgemeester

drs. H.A.G. Hellegers

Naar boven