Besluitenlijst college 6 maart 2018 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 6 maart 2018 de volgende besluiten genomen.

 

Aankoop en plaatsing fietsbrug over de Reusel als onderdeel van de aanleg van een vrijliggend fietspad tussen Moergestel en de gemeentegrens van Hilvarenbeek

Het college heeft besloten om in afwijking van het gemeentelijk inkoopbeleid, in enkelvoudige aanbesteding, een fietsbrug aan te kopen. De brug is onderdeel van de aanleg van een fietspad tussen Moergestel en Haghorst.

 

Beëindigen benoeming lid monumentencommissie

Het college heeft besloten in te stemmen met de beëindiging van de benoeming van een lid van de monumentencommissie per 1 augustus 2018.

 

Landelijke ontwikkelingen Jeugdhulp

Het college heeft ingestemd met de raadsinformatiebrief over de landelijke ontwikkelingen van de Jeugdhulp, waaronder de voorgenomen wetswijziging inzake het woonplaatsbeginsel en de compensatieregeling voogdij 18+.

 

Beantwoorden vragen PGB ex artikel 34 over woningontruiming

Het college heeft besloten per brief de vragen van de fractie PGB ex artikel 34 RvO te beantwoorden. De vragen hebben betrekking op de procedures rondom woningontruiming in Oisterwijk.

 

Inrichtingskader Toegang Sociaal Domein

Het college heeft besloten in te stemmen met het Inrichtingskader van de Toegang van het sociaal domein 2018-2020. De taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden voor de diverse Toegangspartners zijn hiermee beter vastgelegd.

 

Plan van aanpak Mantelzorgondersteuning

Het college heeft kennis genomen van het plan van aanpak Mantelzorgondersteuning van ContourdeTwern, het advies van de WMO-Raad en de reactie vastgesteld op het advies.

 

Sluiten rookruimte

Het college heeft besloten de rookruimte in het gemeentekantoor te sluiten.

Naar boven