Besluitenlijst college 27 februari 2018 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 27 februari 2018 de volgende besluiten genomen:

 

Ontslag en (her)benoeming voorzitter en leden bezwaarschriftencommissie van de gemeente Oisterwijk

Het college heeft – onder het verlenen van ontslag aan vier huidige leden en aan de voorzitter - een nieuwe voorzitter en vier nieuwe leden benoemd voor de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Oisterwijk. Daarbij is tevens besloten om een huidig lid van de bezwaarschriftcommissie te herbenoemen.

 

Omgevingsvergunning Kerkstraat 55-57

Het college heeft besloten in overeenstemming met het advies van de bezwaarschriftencommissie de verleende omgevingsvergunning voor een woon-zorg concept in stand te laten.

 

Wijzigingsplan De Lind 40

Het college heeft besloten het wijzigingsplan ‘De Lind 40’ ongewijzigd vast te stellen en deze in het kader van de mogelijkheid tot het indienen van beroep voor de duur van 6 weken ter inzage te leggen.

 

Herinrichting 1ste verdieping Cultuurcentrum Tiliander: stand van zaken

Het college heeft besloten de raad door middel van een raadsinformatiebrief te informeren over de stand van zaken herinrichting van de 1ste verdieping van het Cultuurcentrum Tiliander.

 

Ontwerp omgevingsvergunning milieu Unilin, Beneluxstraat 1 te Oisterwijk

Het college heeft besloten een omgevingsvergunning activiteit milieu in ontwerp te verlenen voor het veranderen van een bedrijf aan de Beneluxstraat 1 te Oisterwijk.

 

Naar boven