Vergunning tot het uitbreiden van een bijzonder crematorium

BESLUIT

VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

VERGUNNING TOT HET UITBREIDEN VAN EEN BIJZONDER CREMATORIUM

Burgemeester en wethouders van Uden maken bekend dat zij op 14 februari 2018 hebben besloten de vergunning voor het uitbreiden van een bijzonder crematorium, te verlenen voor het crematorium gevestigd aan de Belgenlaan 11 te Uden.

Op basis van artikel 53 van de Wet op de lijkbezorging behoeft het vestigen, uitbreiden of wijzigen van een bijzonder crematorium (een crematorium in werking gehouden door een kerkgenootschap dan wel door een privaatrechtelijke rechtspersoon of een natuurlijk persoon) een vergunning van burgemeester en wethouders.

Conform artikel 54 van de Wet op de lijkbezorging dient het voornemen daartoe ten minste dertig dagen tevoren ter openbare kennis te worden gebracht. Vanaf 10 oktober 2017 heeft voornoemd besluit ter publicatie gelegen. Hierop is één zienswijze ingediend. De zienswijze is betrokken bij de besluitvorming.

Reageren op het besluit

Tegen een besluit tot het uitbreiden van een crematorium staat voor belanghebbenden, binnen een termijn van zes weken na bekendmaking van dit besluit, beroep open bij Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant (Postbus 90151 5200 MC 's-Hertogenbosch)

 

Naar boven