VASTSTELLING BEELDKWALITEITSPLAN DE NIEUWE TUINDERIJ - OOST

De gemeenteraad van Beemster heeft bij raadsbesluit van 30 januari 2018 het Beeldkwaliteitsplan De Nieuwe Tuinderij - Oost vastgesteld. Het beeldkwaliteitsplan is een - in de welstandsnota voorgeschreven - uitwerking van het toetsingskader voor nieuwe ontwikkelingen in De Nieuwe Tuinderij - Oost en geeft de ambitie weer van de ruimtelijke kwaliteit van de gebouwde omgeving.

Het vastgestelde beeldkwaliteitsplan vormt bij aanvragen om omgevingsvergunning - in samenhang met het eveneens op 30 januari 2018 vastgestelde bestemmingsplan “De Nieuwe Tuinderij - Oost” - de grondslag voor advisering over de uiterlijke verschijningsvorm van bebouwde omgeving door de welstandscommissie.

Ter inzage

Het vastgestelde  Beeldkwaliteitsplan De Nieuwe Tuinderij - Oost ligt van 26 februari t/m 9 april 2018 ter inzage. Het plan is in te zien bij de balie op het gemeentehuis, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster en op www.beemster.net.

Het beeldkwaliteitsplan heeft, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, de juridische status van beleidsregel en is daarom niet vatbaar voor bezwaar en beroep.

Naar boven