Ontwerp-omgevingsvergunning brandveilig gebruik

Ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Uitgebreide voorbereidingsprocedure maken burgemeester en wethouders van Vaals bekend dat een verzoek om omgevingsvergunning is ingediend voor de activiteit ‘brandveilig gebruik’ voor het pand aan gelegen aan de Mamelisserweg 16 (6294NH te Vijlen), ten behoeve van een logiesfunctie voor het bedrijfsmatig nachtverblijf verschaffen aan meer dan 10 personen (Hotel Cuba Libre).

Burgemeester en wethouders zijn voornemens op grond van artikel 2.1, lid 1, onder d, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de omgevingsvergunning te verlenen.

 

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen in verband hiermee ter inzage vanaf 9 februari 2018 tot en met 23 maart 2018 bij: Sector Ruimte gemeente Vaals.

 

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Vaals. Na telefonische afspraak kunnen zienswijzen gedurende deze termijn ook mondeling naar voren gebracht worden.

 

Naar boven