Besluitenlijst college 18 december 2018 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 18 december 2018 de volgende besluiten genomen:

 

Gemeenschappelijk Uitvoeringskader Omgevingswet Midden en West Brabant (OMWB)

Het college heeft ingestemd met het besluit van het algemeen bestuur van de OMWB van 12 oktober 2018 tot vaststelling van het Gemeenschappelijk Uitvoeringskader.

 

Werkprogramma Omgevingsdienst Midden en West Brabant 2019

Het college heeft besloten het werkprogramma OMWB 2019 vast te stellen.

 

Aanwijzingsbesluit betaald parkeren Oisterwijk 2019

Het college heeft ingestemd met het aanwijzingsbesluit betaald parkeren Oisterwijk 2019.

 

Raadsinformatiebrief overschrijding investeringsbudget fietspad Heizenschedijk

Het college heeft een raadsinformatiebrief vastgesteld over het overschrijden van het investeringsbudget voor het fietspad langs de Heizenschedijk.

 

Bouwrijp maken KVL-terrein, oost

Het college heeft ingestemd met het enkelvoudig onderhands gunnen van de opdracht voor het uitvoeren van het bouwrijp maken van het ‘KVL-terrein, oost'.

 

Voorontwerpbestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan Landgoed Reuseldal, Oirschotseweg in Moergestel

Het college heeft besloten in te stemmen met het voorontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Reuseldal’ aan de Oirschotseweg in Moergestel en stuurt dit naar een aantal vooroverleginstanties. Daarnaast heeft het college besloten dat er geen m.e.r.-procedure hoeft te worden uitgevoerd voor de ontwikkeling van het Landgoed Reuseldal.

 

Bijdrage aan 3 FM Serious Request Lifeline 2019

Het college heeft besloten een bedrag van maximaal € 5.000,- beschikbaar te stellen dat ten goede komt aan de 3 goede doelen van 3fm Serious Request actie van 2019.

 

Tijdelijke onderhoudsovereenkomst openbare verlichting

Het college heeft ingestemd met het aangaan van een tijdelijke overeenkomst met het bedrijf Ziut B.V. voor het onderhoud van de openbare verlichting voor de periode 1 januari 2019 t/m 31 maart 2019.

 

Bosstraat 1B Moergestel (Jongerenwerk Moergestel)

Het college heeft besloten het vastgoedobject Bosstraat 1B als oefen- en opslagruimte aan La Paloca in gebruik te geven tegen de in het voorstel genoemde voorwaarden.

 

Raadsinformatiebrief ontwikkelingen jeugdhulp 2018/2019

Het college heeft een raadsinformatiebrief vastgesteld over de laatste stand van zaken met betrekking tot laatste ontwikkelingen op het gebied van jeugdhulp.

 

Raadsinformatiebrief “update basisstructuur”

Het college heeft de raadsinformatiebrief' ‘‘update basisstructuur’’ vastgesteld.

 

Overdracht jeugdhulp aan asielzoekerskinderen

Het college heeft kennis genomen van de overdracht van jeugdhulp aan kinderen en jongeren van het AZC Oisterwijk per 1 januari 2019. Zij heeft besloten het budget voor 2019 lokaal te houden.

 

Raadsinformatiebrief besluit college inzake gemeentelijke garantstelling voor lening aan Exploitatie Tiliander – Den Boogaard B.V.

Het college heeft de raadsinformatiebrief ‘Besluit college inzake gemeentelijke garantstelling voor lening aan Exploitatie Tiliander – Den Boogaard’ vastgesteld.

 

Subsidieaanvraag Exploitatie Tiliander / Den Boogaard B.V.

Het college heeft besloten een activiteitensubsidie voor het jaar 2019 aan Exploitatie Tiliander / Den Boogaard B.V. toe te kennen.

 

Vaststellen van de “nadere regels jeugdhulp gemeente Oisterwijk 2019”

Het college heeft de ‘‘nadere regels jeugdhulp gemeente Oisterwijk 2019’’ onder voorbehoud van de vaststelling van de ‘‘Verordening jeugdhulp gemeente Oisterwijk 2019’’ vastgesteld. Daarmee sluiten de nadere regels aan op de jeugdhulp inkoopafspraken die gelden per 1 januari 2019.

 

Beheer en onderhoud recreatieve routestructuren

Het college heeft ingestemd met het beschikbaar stellen van een jaarlijks bedrag van €5000 voor de periode 2019-2023 voor het beheer en onderhoud van de routestructuren. Wethouder Grootswagers van de gemeente Loon op Zand zal namens de regiogemeenten de overeenkomst met het Routebureau ondertekenen.

 

Taakstelling huisvesting vergunninghouders: 2018 2e helft

Het college heeft besloten om in samenwerking met het college van de gemeente Waalwijk te besluiten tot wijziging van de taakstelling huisvesting vergunninghouders. De wijziging van de taakstelling betreft de 2e helft van het jaar 2018.

 

Beantwoording brief Mentorhulp Oisterwijk van 15 november 2018

Het college heeft ingestemd met het versturen van een brief aan Stichting Mentorhulp Oisterwijk waarin hun vragen worden beantwoord. De kopie van deze brief wordt verzonden naar de gemeenteraad.

 

Vaststellen afdoening van toezegging

Het college heeft de afdoening van een toezegging vastgesteld.

 

Naar boven