Ontwerp-besluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder, Hoefweg 3 Oostvoorne

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken bekend dat zij voornemens zijn een hogere grenswaarde op grond van de Wet Geluidhinder (Wgh) vast te stellen.

Het verzoek hogere grenswaarde heeft betrekking op industrielawaai van het industrieterrein Maasvlakte-Europoort. De geplande vervangende nieuwbouw van een woning op het perceel Hoefweg 3 Oostvoorne is gelegen binnen de zone van het bovengenoemde industrieterrein.

De van toepassing zijnde voorkeursgrenswaarde voor industrielawaai bedraagt voor woningbouw maximaal 50 dB(A). Het plangebied ligt in de geluidszone van het Industrieterrein Maasvlakte-Europoort. Ter plaatse bedraagt de geluidsbelasting 51 dB(A). Gelet hierop is een hogere waardenbesluit nodig.

Het ontwerp-besluit hogere grenswaarde ligt met de bijbehorende stukken vanaf morgen gedurende vier weken ter inzage bij het Servicepunt in de hal van het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 6 in Rockanje.  

Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden hun zienswijzen kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje.

 

Rockanje, 19 december 2018

Burgemeester en wethouders van Westvoorne

de secretaris

Rob Beek

de burgemeester

Peter de Jong

 

Naar boven