Verwijdering aanhangwagen

De buitengewoon opsporingsambtenaren van bureau Handhaving van de gemeente Heemstede hebben op 24 november 2018 het volgende voertuig aangetroffen:

  • Parkeerplaats Eykmanlaan, ter hoogte van Huizingalaan 59, een witte gesloten aanhanger, merk niet zichtbaar.

In artikel 5:6, eerste lid van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) staat dat het verboden is een voertuig, dat voor recreatie of anderszins voor andere dan verkeersdoeleinden wordt gebruikt, langer dan op drie achtereenvolgende dagen te plaatsen of te hebben op een door het college aangewezen weg, waar dit naar zijn oordeel buitensporig is met het oog op de verdeling van beschikbare parkeerruimte of schadelijk is voor het uiterlijk aanzien van de gemeente.

Bestuursdwang

Bovengenoemde aanhangwagen is op 12 december 2018 voorzien van een beschikking. De eigenaar krijgt tot en met 26december 2018 de gelegenheid zijn aanhangwagen van de openbare weg te verwijderen. De aanhangwagen mag dus niet verplaatst meer worden naar een andere plek op de openbare weg.

Als de betreffende aanhangwagen binnen deze termijn niet is verwijderd, wordt deze in opdracht van het college van burgemeester en wethouders verwijderd en voor een periode van maximaal 13 weken opgeslagen.

Binnen die periode kan de eigenaar de aanhangwagen ophalen tegen betaling van de gemaakte kosten.

Heeft u vragen over deze publicatie, neem dan contact op met bureau Handhaving via het algemene telefoonnummer 14 023.

Naar boven