Week 49 - 2018: anterieure overeenkomsten Hoevenseweg 12a en Kerkstraat ong. in Wagenberg

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken op grond van het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat op 27 november 2018 een anterieure overeenkomst is gesloten tussen:

- de gemeente Drimmelen en de heer Aloysius Petrus Cornelis van Tetering en mevrouw Adriana Cornelia Johanna Meeus e/v van Tetering, met betrekking tot de locatie aan de Hoevenseweg 12 A in Wagenberg. Het project betreft de oprichting van één woning in een bestaand bedrijfspand.;

- de gemeente Drimmelen en de heer Rob Johannes Cornelis van Gageldonk en de heer Joep Wilhelmus Gerardus van Gageldonk, met betrekking tot de locatie aan de Kerkstraat ong. in Wagenberg. Het project betreft de oprichting van één woongebouw met maximaal vier wooneenheden.

De overeenkomsten strekken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.12 lid 2 en 6.24 Wro.

Ter voldoening aan artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) wordt een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomsten ter inzage gelegd. De zakelijke beschrijving van de inhoud ligt vanaf 6 december 2018 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage bij de servicebalie in het gemeentehuis.

 

Naar boven