Vertrokken met onbekende bestemming (BRP), S. Tedt-Steigmeier

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken bekend dat uit onderzoek is gebleken dat onderstaande persoon/personen niet meer woont/wonen op het adres waar hij/zij volgens de basisregistratie personen (BRP) staat/staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maakt bekend dat besloten is de bijhouding van de persoonslijsten op te schorten van onderstaande persoon/personen. Dit betekent dat hij/zij per onder genoemde datum , de datum van verzending van het voornemen tot uitschrijving, niet meer op dat adres staan ingeschreven, maar zijn uitgeschreven volgens art. 2.21, tweede en derde lid en art. 2.22 Wet BRP ambtshalve uitschrijving BRP naar ‘land onbekend’.

 

Naam

Geboortedatum

Datum uitschrijving

Emigratie naar

S. Tedt-Steigmeier

 

16-01-1954

 

14-11-2017

 

Onbekend

 

 

Bezwaar

Als u het niet eens bent met deze beslissing kunt u bezwaar maken. Doe dit wel binnen 6 weken geteld vanaf de dag van publicatie .Uw brief kunt u sturen naar college van burgemeester en wethouders. Zorg ervoor dat de datum, uw naam, handtekening, adres (of BSN nummer), een omschrijving van deze publicatie (een kopie of het U nummer) en de reden waarom u het niet eens bent met onze beslissing, in uw brief staan. Zie voor meer informatie www.gulpen-wittem.nl

Soms is er sprake van spoed, in dat geval kunt u de rechter vragen een uitspraak te doen (voorlopige voorziening vragen). U kunt ook digitaal een verzoekschrift instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven