Ontwerp intrekkingsbesluit met uitgebreide voorbereidingsprocedure

MARIËNHEEM

ten Haveweg 16a

Intrekking omgevingsvergunning OGV-2014-046. Volledige intrekking van de omgevingsvergunning beperkte milieutoets (OBM) voor het wijzigen van een varkenshouderij en intrekking van de verklaring van geen bedenkingen (VVGB) voor het onderdeel wet Natuurbescherming.

Om deze intrekking te realiseren is een verklaring van geen bedenkingen van de Provincie Overijssel ingevolge de Natuurbeschermingswet nodig.

(Z2018-8075)

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 december 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Raalte. Voor het inzien kunt u een afspraak maken bij het KlantContactCentrum, bel hiervoor met 0572-347 799 elke werkdag tijdens openingsuren.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunt u schriftelijk zienswijzen inbrengen. Zij moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte. In deze periode kunt u ook mondeling zienswijzen inbrengen. Hiervoor moet u telefonisch een afspraak maken.

Wij maken u er op attent dat u slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kunt indienen als u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit en u belanghebbende bent.

 

Naar boven